BK TRAINING

sinunlaistasi valmennusta

Beerit Kopola


Beerit on Trainer4Youn koulutusputkesta valmistunut personal trainer sekä ravintovalmentaja. Ennen liikunta-alalle siirtymistään hän on toiminut useita vuosia erilaisissa myyntialan tehtävissä.

Beerit haastaa valmennettaviaan ottamaan vastuuta omasta oppimisestaan, kehittymisestään ja terveydestään. Hänellä on useiden vuosien kokemus monipuolisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta sekä kuntosalivalmennuksesta.

Beerit kouluttautuu jatkuvasti ja hankkiutuu hanakasti uusien kiinnostavien työprojektien pariin. Hän on parhaimmillaan lihaskuntoharjoittelua sekä harjoittelun ohjelmointia käsiteltäessä, mutta myös psyykkinen valmennus ja holistinen, kokonaisvaltainen valmennusote ovat hänen vahvuuksiaan.

Beerit tietää ja ymmärtää hyvin arjen haasteet sekä elämäntapamuutoksen toteuttamisen haasteet kiireisessä perhe-elämässä ja onkin hyvä vahvistus kalenterin suunnittelussa sekä priorisoinnissa. Hän on vahvasti sitä mieltä, että jos itse uskot omaan tekemiseesi tarpeeksi, tulet siinä myös todennäköisemmin onnistumaan. Lujaa tahtoa ja työtä se vaatii, mutta on sen arvoista.


KOULUTUKSET:

Trainer4you:
Personaltrainer (EHFA)
Kuntosalivalmentaja
Hyvinvointivalmentaja
Ravintovalmentaja
Myofascialtraining


Lesmills ohjaaja:
BODYBALANCE
SH'BAM

Kuntonyrkkeilyohjaaja
Sisäpyöräilyohjaaja
Kahvakuulaohjaaja

Yin Joogaohjaaja
Hatha Joogaohjaaja

NLPersonal Trainer™ II

Optimal Performace Training Seminar I

BK TRAINING

personaltraining

ravintovalmennus

jooga

pilates

Oulu, Kempele ja ympäristökunnat

Beerit Kopola 

p. 0505704388

beerit@bktraining.fi